top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverbart

Ontdek de unieke slowfashion SKLPT sjaals op BRUSSELS MAKERS MARKET (22 oktober 2023)

Bijgewerkt op: 10 okt. 2023


 

Kom onze unieke sjaals ontdekken en maak kennis met het team!

  • Zondag 22 oktober 2023

  • Van 11 tot 18u

  • Gare Maritime @Tour&Taxis - Picard straat 7 - Brussel

  • Gratis toegang


De Brussels Makers Market is een markt gewijd aan lokale makers, ontwerpers en merken. Op de markt kun je de nieuwste en mooiste lokaal geproduceerde en ontworpen producten en hun verhalen ontdekken.

Gebaseerd op de reeds goed gevestigde Makers Market in Londen & Amsterdam, hebben de organisatoren de markt ook naar Brussel gebracht.


De Brussels Makers Market vindt plaats in het prachtige Gare Maritime bij Tour & Taxis.

De historische stationshal die deel uitmaakte van het Gare Maritime is getransformeerd tot een overdekte stad met een eigen foodhal, exclusieve winkels en kantoren. Talloze unieke en inspirerende ruimtes en warme, houten structuren wisselen elkaar af. Het monumentale middenschip is een echte architectonische blikvanger, badend in indirect zonlicht en biedt volop ruimte voor drukbezochte binnenactiviteiten.

Tour & Taxis wil een plek creëren waar culturen kunnen ontspannen en samenkomen op een eco-verantwoorde manier, met veel evenementen.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

SKLPT op M-Fair in Mechelen

Mechelen organiseert tijdens de Week van de Fairtrade 2023 opnieuw een festival voor eerlijke en duurzame kledij. Kom op zondag 8 oktober naar het Cultuurcentrum Mechelen voor workshops, lezingen én

Kommentare


bottom of page