top of page

SKLPT

[skulpt]

Sculpt, mold, make, create, shape
Create by shaping a material

 

De zin om zelf iets tastbaars te creëren, om aan de slag te gaan met de overvloed aan materialen in onze directe omgeving, werd steeds groter.  Een puur en tijdloos object maken, verloren resten nieuw leven inblazen... het doet ons hart sneller slaan.
Als architectuurfotograaf heb ik een passie voor unieke structuren, tactiele oppervlakken. En dat zie je in onze creaties.​

SKLPT 01
De eerste collectie lag dan ook voor de hand: sjaals en omslagdoeken gemaakt van haute couture reststoffen.  Hoogwaardige stoffen die met veel creativiteit en liefde ontworpen werden maar waarvan de rolresten te klein zijn voor een volgende collectie.  Snijresten van Italiaanse, Franse en Belgische modehuizen, overschotten van leder ...  te kostbaar om zomaar verloren te laten gaan. 
We selecteren nieuwe stoffen met opvallende structuren, speciale weeftechnieken, buitengewone draden.
De sjaals worden zorgvuldig met de hand gemaakt in ons atelier.   Dat maakt elk stuk uniek. 
Upcycling van stofresten tot tijdloze sjaals.  Mooi toch?
 
Van sommige exclusieve stoffen kunnen we maar een kleine hoeveelheid bemachtigen.  Deze sjaals zijn echt een 'pièce unique'. Als een sjaal uitverkocht is, is de kans zeer klein dat we hem opnieuw kunnen aanbieden. 
Heb je dé sjaal van je dromen gevonden?  Ga er voor!


SKLPT 02, SKLPT 03...
We hebben nog heel wat plannen, ideeën.  We schaven aan modellen en prototypes.  
 

Wil je exclusieve kortingen bemachtigen?  Als eerste onze nieuwe creaties ontdekken? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons op instagram.

We wensen je alvast veel plezier met onze creaties.

bottom of page